Başkan Yardımcısı Mirza'dan, Öztaylan'a:

Başkan Yardımcısı Mirza

Bandırma'ya yapılacak kapalı spor salonunu Manyas'a kaydırdığını söyledin mi?”




Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Mirza, Bandırma Manşet'e, belediyenin kendisine bağlı birimlerle ilgili yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Mirza, belediyenin 02.04.2009 tarihinde kendisinden önceki AKP yönetiminden alıp, 31.12.2012 tarihine dek ödediği borçları açıkladı. Başkan Yardımcısı Mirza, 2007-2013 tarihleri arasındaki Bandırma Belediye bütçesi hakkında da bilgi verdi.

Asfalt ve parke döşemeleri

2009-2012 yılları arasında, dört yıllık süre içinde toplam 149.690 ton asfalt döküp, 448.285 metre karelik parke döşediklerini vurgulayan Mirza, Bizden önceki beş yıllık AKP döneminde dökülen asfalt 70.379 ton, döşenen parke ise 392.104 metre kareydi” dedi.

Başkan Yardımcısı Mirza, ayrıca yeni pazar yeri eski santral binası, Bandırma'nın girişi, sahil bandı, çocuk parkları, kavşaklar, cin çukuru düzenlemesi, Ayyıldız tır parkı, liman çıkışı Erdek yolu, tekel binası, Malta Deresi peyzaj projesi, yüzme havuzu, açık hava tiyatrosu(anfi), yat limanı, yeni kültür merkezi ve kapalı spor salonu hakkında bilgi verdi. Bu yatırımlar için devletin de ekonomik desteğine gereksinim duyduklarına işaret eden Mirza, Bandırma'yı her geçen gün daha yaşanabilir bir kent durumuna getirmenin mutluluğu içindeyiz” dedi.

Öztaylan'a eleştiri

Mirza, AKP Balıkesir Milletvekili M. Cemal Öztaylan'ı da eleştirirken, kendisine şu doruyu yöneltti:


Bir süre önce, Öztaylan'ın, Manyas Öğretmenevi'nde gerçekleştirdiği bir toplantıda, ‘Bandırma'ya hizmet etmek içimden gelmiyor. Bu nedenle Bandırma'ya yapılması gereken kapalı spor salonunu da Manyas'a kaydırdım' şeklindeki sözleri, muhtarlar tarafından bize iletildi. Biz, Bandırma'ya yapılacak yeni kapalı spor salonu için üç yıl önce yer tahsisi yapmamıza karşın bu konuda hiçbir girişimde bulunulmaması üzücüdür. Kaldı ki, milletvekili Öztaylan'ın girişimleriyle belediyemizin gerçekleştirmek istediği yatırımlar, belediye mülklerine haciz işlemi uygulanarak, engellenmektedir.”








selçuk özen
16.04.2013 17:27:13
Sayın Mirza, 600 evlerin kavşağa ihtiyacı var. Halka bir sorsana, gross tarafından gelirken kahvelerin oraya giriş yok. Açık cezaevinde miyiz? buraya Balıkesir sistemi istiyoruz. 70 km yeşil dalga, youtube daki şu linke bakın kavşak yokluğunun sıkıntısını göreceksiniz. http://www.youtube.com/watch?v=qEv6R0Cm2kg

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 28.4 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Cumartesi 30.9 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Pazar 30.6 ° / 15.2 ° Güneşli